STICHTING DE GOUDEN LEPEL

Feeding Day

De stichting de gouden lepel zal op zaterdag 23 september wederom een grootse feeding day organiseren in het bvd-centrum aan de hoogestraat.

De stichting die zich inzet voor de minder bedeelden in suriname zal ook dit keer voedsel – en schoolpakketten verstrekken. Hierbij wordt u opgeroepen om dit project te ondersteunen middels gebed, financien en hulp bij de voorbereidingen.

 

Kledingstukken moeten worden gesorteerd, er is hulp nodig om de pakketten klaar te zetten en te verstrekken.

Verder zijn er ook mensen nodig om te helpen met de registratie van behoeftigen die in aanmerking kunnen komen voor een schoolpakket.

De registratie om in aanmerking te komen voor een schoolpakket is in de periode van ma. 27- za 2 sept. Gemeenteleden die in aanmerking wensen te komen dienen zich ook te registeren.

 

Zijn er personen die graag mee willen helpen bij de voorbereiding en op de dag zelfs dan kunt . Deze personen kunnen zich aanmelden bij zr. Ruth kramp en zr. Lydia Guneken.

 

STICHTING DE GOUDEN LEPEL

Ivm met de sociale activiteit van de Stichting de Gouden Lepel heeft de organisatie uw hulp nodig in de vorm van gebed, financiele middelen en goede (tweede) kledingstukken. Ook wordt er een beroep gedaan aan gemeenteleden om speelgoed te doneren. De spullen kunt u a.s. wo afgeven achterin bij de gemeente bij Zr. Sonja Adams vanaf 16:00u. De activititeit zal ivm met Moederdag gehouden worden op zaterdag 9 mei in het gebied Santodorp.

U kunt ook een vriend van Stichting de Gouden Lepel worden. Op het scherm ziet u de rekeningnummers. U bent vrij om eenmalig of maandelijks een bijdrage te storten op de rekening van de stichting.

Bankrekening nummers bij de Surinaamsche Bank:

Giro          SRD          24.29.713

Spaar       US             24.29.721

Spaar       Euro         24.29.748

 

FEEDING DAY-DONEREN VAN KLEDING EN SCHOEISEL

De stichting de Gouden Lepel zal op zaterdag 20 sept. een Feeding Day organiseren. De stichting doet een beroep op de gemeente om mee te helpen goede 2e handse kledingstukken en schoeisels af te geven aan de organisatie. Elke woensdagmiddag kunt u de spullen afgeven achterin bij de gemeente bij zr. Sonja Adamson (vragen dat ze even opstaat). De tijd van afgifte is tussen 13:00- 17:00u; elke woensdag. Uw ondersteuning zal iemand in nood helpen.

Als u ook financieel dit project wilt ondersteunen mag u dat ook doen en dan kunt u contact opnemen met Psr. Maikel Blokland.

 

WERKERS NODIG VOOR DE FEEDING DAY

Voor de feeding day op 20 september zijn er ook werkers nodig. Hierbij een oproep naar de gemeenteleden om op die dag te helpen. Indien u graag wilt meehelpen wordt u gevraagd uw naam op te geven bij zr. Lydia Guneken (vragen om op te staan). Geeft uw naam op, een ieder is welkom om mee te helpen.

 

Project “met geheel mijn hart”

Project “met geheel mijn hart” is een project van de gemeente, waarbij de behoeftigen onder ons een levensmiddelen pakket ontvangen. Help mee door maandelijks verpakte en niet aan bederf onderhevige goederen te brengen. Deze kunt u elke zondag afgeven bij commissie de plaatsneemt naast de bouwfondstafel. De behoeftige personen kunnen hun naam ook opgeven bij  hen.

 

Pakketten voor de behoeftigen

Het project ‘met geheel mijn hart’ verstrekt maandelijks paketten aan de behoeftigen onder de gemeenteleden. Helpt u mee om de nood van de behoeftigen in de gemeente te ledigen door een pakket mee te nemen en dat bij de bouwfondstafel af te geven. Ook kunnen behoeftigen een formulier bij de bouwfondstafel ophalen, invullen en inleveren om zodoende in aanmerking te kunnen komen voor een pakket.

 

Elke 3e zondag van de maand worden er drie (3) levensmiddelen paketten verstrekt aan behoeftige gemeenteleden.
Aan de gemeente wordt derhalve gevraagd actief te participeren door (wat ze kunnen missen) aan levensmiddelen te brengen z.a olie, afwas, poederzeep, blikjeswaren enz. Let wel: niet bederf onderhevige producten en het liefst in originele verpakking een ieder die behoeftig is kan zich registreren achterop bij de bouwfondstafel. De afgifte van de producten alsook de registratie kan elke zondag na beide diensten geschieden.

 

WORDT EEN VRIEND VAN STG. DE GOUDEN LEPEL

Geef uw ondersteuning door bij de boekentafel een enveloppe te pakken en maandelijks een bijdrage te geven van min. Srd30,- 60 of 90,- per maand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *